Saturday, September 25, 2010

Art Cafe Sibiu se... închide repede.

S-au dus momentele în care stăteam în Art Cafe la o grămadă de whisturi și hearts-uri până la ore de genul 3-4! Unde sunt Coco, Floris, Adriana și alți oameni care țineau Art-ul cât timp mai erau oameni la măcar câteva mese? Duse sunt momentele în care se gândea careva că are chef să stea cu o grămadă de omuleți de-ai Artului până la 6-7 dimineața, închizând porțile Raiului...

În ultimul timp pe la orele 12:30-1:00 suntem anunțați că e ultima comandă - ni se dă "SHOO!!!" rapid, când noi abia ne-am încălzit și suntem pregătiți să mai jucăm încă un Hearts (sau alte jocuri, după caz). Cică ora de închidere e 2.

Acesta nu mai este Art Cafe-ul de altă dată. Different times, different people, different Art Cafe.

We miss you!

6 comments:

  1. Sambata trecuta, am stat pana la 4. Da' sunt sigura c-a fost doar printr-o minune dumnezeiasca.
    Asa ca, I totally agree with you.
    :|

    ReplyDelete
  2. Daca te crezi in stare sa lucrezi 18-22 de ore/zi de ce nu te duci sa te angajezi?
    E usor sa sezi, sa bei si sa critici...

    ReplyDelete
  3. Pe vremuri se putea. S-au inventat ture, etc.

    ReplyDelete
  4. Am incercat sa evit subiectu' dar tastatura e prea imbietoare si sincer modul simplist la care este tratata problema in ,,post" ma face sa cred ca oricine ar fi cel care l-a scris ori nu a lucrat in viata lui intr-un bar (precum Art Cafe sau de orice alta natura), ori nu are o viata in afara acelor cateva mese si a povestilor care tot circula. Asadar:
    I. Umblu de ceva timp prin Art Cafe si cunosc pe majoritatea oamenilor de acolo. Sunt foarte sigur de orientarea mea sexuala asa ca nu cred ca as umbla prin baruri frecventate de persoane gay, sau care ar fi identificate cu asemenea ,,apucaturi". Deci, titlul e gresit din start.
    II. Daca autorul post-ului este persoana din imaginea din dreapta, il sfatuiesc cu tarie sa se uite la poza facuta, de altfel artistic si implicand un fin simt al umorului, si sa reconsidere din nou notiunea folosita pentru a descrie Artu'.
    III. Pentru ca deja ne cunoastem de doua ,,argumente" imi permit sa fiu direct -Fra' nu mai trai in trecut! Si in plus, nu cred ca ai ajuns la varsta la care sa-ti permiti sa-ti pierzi noptile prin baruri indiferent de ceea ce faci in sensu asta (adica jucand table, sah, whist, monopily, hearts etc.).
    IV. Si promit ca e ultimul fiindca nu vreau sa plictisesc, daca Artu' nu se mai ridica la nivelul asteptarilor tale, iti recomand sa iti gasesti alt loc in care sa iti manifesti inclinatiile de persoana nocturna.

    Multumesc.

    ReplyDelete
  5. Dreptate ai! din pacate asta e doar vina staffului care lucreaza acolo nu din pasiune ci doar pt bani. merg de ceva vreme acolo, vreme buna, si am trait zilele de Art in care pur si simplu nu mai vroiai sa pleci. Acum te dau unii afara, care nu au nici tangente cu arta si nici cu meseria de barman.

    ReplyDelete
  6. da, nu esti singurul care se gandeste sa nu mai treaca pe acolo. e de mare rahat cu perja deja treaba. unde dracu e arta din Art Cafe?

    ReplyDelete