Tuesday, January 12, 2010

Hoarda de mămăruțe

O hoardă de mămăruțe se apropie de plaiurile noastre mioritice. Viezurii s-au pregătit, au intrat în buncăre, și-au luat arsenalul și acum așteaptă Marea Bătălie de la Sibiu.

Mămăruțele se apropie încet, încet. Dorința lor e de a pune sfârșit liniștii și păcii care domnește peste tărâmul nostru!!! Pentru asta, s-au pregătit bine. Toate și-au regenerat mana, și acum încearcă să penetreze apărările noastre viezurești folosindu-se de a lor magie neagră (roșu cu negru).

Plaiurile verzi se înroșesc, Valea Oltului se împle de îmbinarea de mămăruțe ninja și hovercraft. "La ataaac!", zice Kai Hărmăruță, liderul spiritual al mămăruțelor - foșnete asurzitoare se apropie de zona Real.

Mai întâi au mâncat la KFC (că e bun, și regenerează mana). Apoi s-au năpustit peste ai noștri viezuri ciufuliți, care folosind RAILGUN-uri ținteau și eliminau amenințarea cu buline.

În apărarea Sibiului s-au alăturat pinguinii, și apoi, pe rând, Ordinele de Veverițe. Mămăruțele avansau, cucerind bloc după bloc; viezurii și pinguinii sufereau pierderi imense. Veverițele lunetiste încercau să sperie atacatorii de la distanță, dar numărul lor redus era un mare impediment pentru a asigura victoria.

Mămăruțele au avansat mult, însă au dat de primul lor inamic adevărat: Raptorii. Erau de-ăia din specia insectivoră, și cu imunitatea lor la Magie Neagră, au reușit să devoreze încet încet mămăruțele.

Cele care au scăpat au mai trecut o dată pe la KFC, și apoi au fugit cu coada între picioare.

Farewell.

-----

F.A.Q

Q: De ce mămăruțe?

A: Pentru că au multe diacritice.

---

Q: Ce magie neagră?

A: Mămăruțisch Lightning Bolt.

---

Q: De ce veverițe?

A: Au măcar o diacritică.

---

Q: De ce raptori insectivori?

A: Pentru că ăia erbivori sau cei carnivori nu erau imuni la magie neagră.

3 comments:

  1. Crezi sau nu......mi-ai facut pofta de o Shaorma.

    ReplyDelete
  2. Q: De ce ai tradat ordinul pingu'lorzilor? Ei trebuia sa salveze orasul, nu rotopisnitele insectivore hranite la McRatzusca...
    Stiam eu ca trebuia sa-i fi invatat pe pinguini sa foloseasca BFG-ul...

    ReplyDelete
  3. Nu am trădat pe nimeni. Inabilitatea lor de a ne apăra orașul este problema lor. Dar stai liniștit, au fost pedepsiți pe măsură pentru eșecul lor. Și ăia nu au mâncat la McRățușcă.

    ReplyDelete