Saturday, September 25, 2010

Art Cafe Sibiu se... închide repede.

S-au dus momentele în care stăteam în Art Cafe la o grămadă de whisturi și hearts-uri până la ore de genul 3-4! Unde sunt Coco, Floris, Adriana și alți oameni care țineau Art-ul cât timp mai erau oameni la măcar câteva mese? Duse sunt momentele în care se gândea careva că are chef să stea cu o grămadă de omuleți de-ai Artului până la 6-7 dimineața, închizând porțile Raiului...

În ultimul timp pe la orele 12:30-1:00 suntem anunțați că e ultima comandă - ni se dă "SHOO!!!" rapid, când noi abia ne-am încălzit și suntem pregătiți să mai jucăm încă un Hearts (sau alte jocuri, după caz). Cică ora de închidere e 2.

Acesta nu mai este Art Cafe-ul de altă dată. Different times, different people, different Art Cafe.

We miss you!

Tuesday, September 21, 2010

Întuneric...

Neața! Iote, să vă povestesc ultima mea întâmplare!!

Uite, acum mergeam încet spre casă!!! Așa pe la vo' 3 noaptea. Și ce observ io???... O mare parte din străzi nu erau luminate. De fapt, din ce observam... exact străzile pe care merg eu spre casă (din acel loc în care eram plasat în momentul despre care se vorbește).

Și merg eu pe una din aceste străzi misterioase... și brusc! Se aud in fața mea o droaie (hoardă... pt cei care au jocat heroes probabil era "Throng") de câini.

Ce să fac???... when darkness prevails... mă gândeam că o iau pe următoarea stradă paralelă (doar era aceeași distanță)... dar... din fericire... (ne)... și acea stradă era împânzită de animalele ăstea pe care o grămadă de cunoștiințe de-ale mele le iubesc. Așa că am ales următoarea... și tot așa...

Sibiul stătea fără curent, când eu voiam să merg acasă să ajung cât mai repede... că doar ziua următoare mă trezeam repede să îmi fac buletin. Și iaca, așa am ocolit eu vreo juma' de oră, din motive de RENEL (sau CONEL [sau ELECTRICA {sau the Protoss army of electricity keepers, pt viitor}]) să ajung acasă cât mai rapid.

Thank you, dear dog lovers. I appreciate you so much. Să vă văd pe voi mergând prin acea droaie de javre în acea noapte.