Friday, June 26, 2009

Irrelevant

We are borg. Penguins are irrelevant. Their biological and technological distinctiveness has been added to our own. Their lives were irrelevant. You will be assimilated.

Wednesday, June 17, 2009

Plozii in flacari s-au mutat pe myspace!

De acum incolo, Onionhead, trupa care a scos marile hit-uri Black Borît si Plozi In Flacari, se poate gasi si pe MYSPACE!!!

Link:

http://myspace.com/onionheadband

auditie placuta!

Teoria Semnelor de Intrebare

Astazi am facut pe messenger un typo, si am realizat o mica chestie. Am inceput sa ma gandesc: Care este efectul variatiei numarului semnelor de intrebare la sfarsitul unei propozitii?

Exemplul 1 - "Ce?"

Este o intrebare simpla. Nu are nici un fel de efect dubios. Este pur si simplu, o intrebare.

Exemplul 2 - "Ce??"

Aceasta formulare este foarte grava. Daca numarul semnelor de intrebare este egal cu 2,  atunci tonul ar putea fi un pic obfuscat, poate enervat un pic. In orice caz, gravitatea tonului nu e de ignorat (doar in cazul in care voiai sa pui un singur semn de intrebare si din greseala ai scris doua).

Exemplul 3 - "Ce???"

Aici vine efectul mirarii. Acesta este similar cu "Ce?!?" dar mai usor de scris, miscarea degetelor pe tastatura este mai mica => lucrul mecanic depus scade => eficienta mai mare. In orice caz, aceasta formulare exprima gravitatea exemplului 2, dar fara acel ton ofensiv, fara acea extrema agresivitate asupra partelerului de vorba. Este pur si simplu un mod simplu de a zice "lol?"

Exemplul 4 - "Ce?????????????????"

Aici tot echilibrul este pierdut in favorul semnelor de intrebare. Relevanta cuvantului "Ce" scade, aici tot tonul cazand pe expresia "WTF BBQ LOL PLM FCK?!?!?!? ??!?!? ?", ascunsa de metafora "?????????????????". A se nota irelevanta cantitativa a semnelor de intrebare; aceasta teorie merge de la 5 in sus (de preferat 10).

In cazul "Ce????" vezi indecizie. 4 nu este un numar bun de semne de intrebare.

Later!

Monday, June 15, 2009

Tobe

Se cauta set de tobe ieftin. necesar = pedala dubla sau doua tobe mari :))

Thursday, June 11, 2009

Plozi In Flacari

Inregistrarile noului hit Onionhead au fost terminate.

Melodia noua se numeste "Plozi in Flacari" si este o perfecta gadilire placuta a urechii, mai ales a simtului antiplodic.

Daca e cineva interesant, poate sa mi-o ceara. Va aparea in curand pe un site, ceva, inca trebuie sa decid daca Onionhead merita MySpace :))

Noua Achizitie.

Ultima mea achizitie de o oarecare importanta este un nou instrument muzical, anume un "Recorder". (click here for more info!)

Nici macar nu stiu cum se numeste in romana, nu cred ca ii pot zice simplu "fluier".

(pe un site de dictionar zice "flaut", desi n-as prea spune.)

Oricum, Penguin Symphony will soon be complete, and therefore, the world will obey only to me and the pengwinz!!!!! muhaha hihihih mumumuhahahahaha buhuhuhuhu hihihihahahahahehehehe

Neanderthallen Coaie

Sunday, June 7, 2009

Zi noua

Uite! E 7 iunie! maine ar trebui sa fie o zi speciala.

De fapt, am observat ca pentru multa lume, ziua lor aniversara nu este deloc un prilej de bucurie. Ma distreaza faptul ca unele persoane pe care le cunosc au spus ca ziua lor este o zi deprimanta. Like, imbatranesc!

Pentru mine insa, niciodata nu a fost o zi deprimanta. Dar nici un prilej de fericire. Imi este complet indiferenta din punct de vedere spiritual. Cu ce ma afecteaza pe mine faptul ca acum cativa ani m-am nascut? Ca un sistem de masura facut de oameni (desi, dupa anumite fenomene naturale) trece prin o stare similara cu cea in care era cand vedeam si eu prima data lumina zilei?

De fapt, a noptii. Era 3.40 cand m-am nascut. Probabil de acolo vine... all this darkness I see around me.

De fapt, nu. vine de la faptu' ca acum. cand scriu, e vreo 4 dimineata.

Asa, destula aberatie pentru azi. Pe alta data, cand lumea va zice ca sunt cu un an mai batran!

Tuesday, June 2, 2009

Daimonion / Eternal Mourning

http://www.myspace.com/eternalmourningband

Azi am fost la o piesa la festivalu' international de teatru. Si mai vreau sa o mai vad, noroc ca se mai joaca o data in doua zile!

E cea mai tare piesa pe care am vast-o facuta pe un soundtrack Gothic/Doom autentic! :) De fapt e singura. Tocmai de-aia ruleaza.

Pacat ca nu se prea gaseste muzica pe net din soundtrack, doar doua piese :(

p.s. piesa o fost tare. dar fara soundtrack probabil nu ajungea nici macar la jumatate. superb.